Εργοδότες

Η Inglobe προσπαθεί να προσαρμόζεται στις τρέχουσες προκλήσεις της αγοράς εργασίας με στόχο τη μείωση της ανεργίας, την εξοικονόμηση χρόνου και κόστους για χιλιάδες επιχειρήσεις και κυρίως την υποστήριξη του Ελληνικού τουρισμού που είναι ο πιο σημαντικός τομές της Οικονομίας σήμερα!

ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ INGLOBE

Οι υπηρεσίες της Inglobe προς τους συνεργάτες της είναι γρήγορες, χαμηλού κόστους και βασίζονται στα έτη επαγγελματικής εμπειρίας και έρευνας αγοράς.

Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε Εκθέσεις Στελέχωσης: συμμετοχή σε εκθέσεις και ημέρες καριέρας οργανωμένες από την Inglobe με στόχο την επιτόπου στελέχωση. Οι εκθέσεις μπορούν να λάβουν χώρα σε χώρες της Ε.Ε. (Ρουμανία, Ουγγαρία, Πολωνία κλπ.). Λεπτομέρειες περί των ημερομηνιών και διαδικασία συμμετοχής, όπως επίσης και video από προηγούμενες εκθέσεις είναι διαθέσιμες κατόπιν ζήτησης.

Είστε ξενοδόχος; Πως μπορούμε να χαμηλώσουμε το κόστος της επιχείρησή σας; (LCHRM – Low Cost HR Management)

Στη σελίδα «Πρόγραμμα Μαθητείας» υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για εργοδότες σχετικά με το πρόγραμμα μαθητείας που εφαρμόζεται με επιτυχία στην Ελλάδα και την Κύπρο για περισσότερα από 8 έτη.

Με επιτυχία και αυτό το καλοκαίρι καλύφθηκαν θέσεις εργασίας στα πλαίσια του προγράμματος Μαθητείας υποστηρίζοντας τόσο τους μαθητές και αφήνοντας ευχαριστημένους τους εργοδότες πελάτες μας.

Το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού τόσο της InGlobe όσο και των συνεργατών της σε όλα τα μέλη-κράτη της Ε.Ε. διευρύνει καθημερινά τη βάση με προσθήκη βιογραφικών υποψήφιων ενδιαφερομένων για εργασία στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η ηλεκτρονική μας βάση δεδομένων είναι γεμάτη με αξιόλογους υποψηφίους. Το προσωπικό που σας ταιριάζει είναι άμεσα στη διάθεση σας μόνο με ένα κλικ. Η βάση ανανεώνεται συνεχώς και παρέχει πάρα πολλά βιογραφικά από άτομα από όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται για Μερική ή Πλήρη απασχόληση.

Πέρα από την εξαρτημένη εργασία (regular employment) παρέχονται μαθητές για πρακτική άσκηση (internship) ενδιαφερόμενοι να ολοκληρώσουν την τρίμηνη έως εξάμηνη εξάσκησή τους σε ξενοδοχειακά καταλύματα 3 – 5 αστέρων.

Τα βιογραφικά είναι διαθέσιμα χωρίς τα στοιχεία επικοινωνίας. Εφόσον πραγματοποιηθεί η έναρξη συνεργασίας τα μέλη της InGlobe θα προχωρήσουν σε επικοινωνία με το άτομο που εσείς έχετε επιλέξει και αν θέλετε θα σας φέρουν σε επικοινωνία μέσω του διαδικτύου ή τηλεφωνικά.

Υποχρέωση της εταιρίας μας είναι να παρέχει διαρκώς πληροφορίες σχετικά με τους νόμους και τις διατάξεις όταν αυτό ζητείται και όταν ορίζονται ανανεώσεις και αλλαγές αυτών καθώς και να εφοδιάζει με δικαιολογητικά και συμβόλαια όλους τους εργαζομένους.

Προβαίνει, επίσης, σε άμεσες αντικαταστάσεις εργαζομένων όταν αυτό ζητείται και φροντίζει να ενημερώνεται διαρκώς για την πορεία και εξέλιξη του προσωπικού που τοποθετεί.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Περισσότερες πληροφορίες για το κόστος μπορείτε να ζητήσετε στο mail: maria@inglobe.com.gr και θα σας απαντήσουμε με μια λεπτομερή περιγραφή και ανάλυση.

Blog

Αφήστε μια απάντηση