Πανεπιστήμια

Στο δρόμο της προς την επιτυχία και την υψηλή ποιότητα, η InGlobe οργανώνει ένα μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στα οποία οι μαθητές καλούνται να εμπλουτίσουν τις πρακτικές τους δεξιότητες και να λάβουν τα πλεονεκτήματα και τα προνόμια που ο ελληνικός Τουρισμός έχει να τους προσφέρει.

Οι προσπάθειές μας στα προγράμματα «Στελέχωση Ανθρώπινου Δυναμικού» και «Εκπαίδευση και Μάθηση» έχουν στεφθεί με επιτυχία και το κλειδί της επιτυχίας μας είναι η συνεργασία μας με μια σειρά από γνωστά πανεπιστήμια της Ευρώπης και των Βαλκανίων, διευρύνοντας έτσι το πεδίο των δραστηριοτήτων μας και των γεωγραφικών βάσεων αναφορικά με τα προγράμματα μαθητείας !

Στα πανεπιστήμια – συνεργάτες μας προσφέρουμε την ευκαιρία να έχουν ένα επίσημο συνεργάτη στην Ελλάδα διασφαλίζοντας άριστη εξυπηρέτηση και υπηρεσίες φιλοξενίας.

Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση για εργασία και διακοπές στην Ελλάδα σε οποιοδήποτε γραφείο στελέχωσης φοιτητών μέσα σε ένα πανεπιστήμιο, ως εκ τούτου, καθιστoύμε ευκολότερο για τα γραφεία και τα πανεπιστήμια να προσφέρουν κενές θέσεις πρακτικής εργασίας και ευκαιρίες απασχόλησης σε μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές.

Έχουμε εξασφαλίσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και τα βήματα που οδηγούν σε ομαλή και εύκολη περίοδο μετάβασης και φιλοξενίας για τους μαθητές από τη στιγμή που έχουν αποκτήσει θεωρητικές δεξιότητες και χρειάζονται πρακτικές δεξιότητες και εμπειρίες .

Οι υπηρεσίες και φοιτητικά πακέτα που προσφέρονται από την InGlobe στα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια είναι παρόμοια με τα προγράμματα Erasmus και θα ικανοποιήσουν οποιεσδήποτε ανάγκες και επιθυμίες των φοιτητών που αναζητούν, επαγγελματικές περιπέτειες και επαγγελματική εμπειρία, μέσω του προγράμματος «Εργασία και Ταξίδι» που έχει ήδη γίνει μια παράδοση στις ελληνικές επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την InGlobe .

Το βήμα για μια επιτυχημένη συνεργασία είναι απλό:

Και περιλαμβάνουν ένα νόμιμο συμβόλαιο συνεργασίας που δεσμεύει και τις δύο πλευρές, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και την παροχή κενών θέσεων εργασίας από την InGlobe και από την άλλη πλευρά η επιλογή ανάμεσα από τους πιο ταλαντούχους και αξιόλογους μαθητές εκ μέρους του συντονιστή ή του γραφείου στελέχωσης φοιτητών του συνεργαζόμενου πανεπιστημίου.

Μύκονος, Σαντορίνη, Κρήτη, Ρόδος: είναι μερικά από τα μαγικά νησιά στην Ελλάδα, όπου οι τουριστικές επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν τους μαθητές από τις ευρωπαϊκές τουριστικές σχολές και πανεπιστήμια, προσφέροντας τους τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν την Ελλάδα, μια χώρα με ιστορία, μυθολογία και πλούσιο πολιτισμό!

Είμαστε ανοιχτοί σε μια ευημερούσα και μακροχρόνια συνεργασία με κάθε σχολή ή πανεπιστήμιο από την Ευρώπη και άλλες γωνιές του κόσμου!

Blog

Αφήστε μια απάντηση