Υπηρεσίες

Το τμήμα Ανθρώπινου δυναμικού (human resources) ασχολείται με μεγάλες εταιρίες από όλο τον χώρο των επιχειρήσεων, αλλά και με ξενοδοχεία, εστιατόρια, clubs κ.τ.λ. Εμείς μπορούμε για εσάς να επιλέξουμε και να αξιολογήσουμε το προσωπικό που χρειάζεστε. Έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε την γρήγορη και αποτελεσματική εύρεση του κατάλληλου ανθρώπου για την επιχείρηση σας ή την οικία σας!!!

Είστε εταιρία? Ξενοδοχείο? Οικογένεια?

Η βάση δεδομένων μας είναι γεμάτη με αξιόλογους υποψηφίους!!!!! Αφήστε μας να κάνουμε εμείς την επιλογή για το προσωπικό που σας ταιριάζει!!!

Ξενοδοχοϋπαλλήλους (μάγειρες, καμαριέρες, σερβιτόροι, chef, bartenders κ.α.) Οικιακές βοηθοί, αποκλειστικές (φροντίδα ηλικιωμένων), Baby-sitters (φροντίδα μικρών παιδιών), πτυχιούχοι όλων των ειδικοτήτων, εργάτες (ειδικευμένους και ανειδίκευτους) κ.α.

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε Μερική ή Πλήρη απασχόληση????

Η βάση δεδομένων μας περιέχει περισσότερα από 5000 βιογραφικά από πελάτες από όλο τον κόσμο που ψάχνουν Μερική ή Πλήρη απασχόληση.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ελληνικής καταγωγής αλλά διαθέτουμε και ένα μεγάλο αριθμό από υπηκόους άλλων ευρωπαϊκών χωρών όπως (Τσεχία- Σλοβακία- Πολωνία- Ρουμανία- Βουλγαρία- Λιθουανία- Λετονία -Αυστρία- Ουγγαρία- Γερμανία κ.α.)

Μπορούμε να σας προσφέρουμε το προφίλ κάθε υποψηφίου, βέβαια εξαρτάται από τις ανάγκες της επιχείρησης σας ή της οικίας σας (οικογένεια σας). Όπως και εσείς μπορείτε να ψάξετε στην βάση δεδομένων που ανανεώνουμε στην ιστοσελίδα μας!!!!

Είστε ξενοδόχος??? Mπορούμε να χαμηλώσουμε το κόστος της επιχείρησή σας μέσω χαμηλού κόστους υπηρεσιών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Δείτε στην αρχική σελίδα το πρόγραμμα μαθητείας πληροφορίες για εργοδότες.

Στείλτε μας την προσφορά σας στο e-mail μας με τα στοιχεία σας και ζητήστε να σας ενημερώσουμε για την συνεργασία και τον τρόπο αμοιβής μας.

Η InGlobe προσπαθεί να συναγωνιστεί άλλες όμοιες εταιρίες προσφέροντας το χαμηλότερο κόστος στην αγορά εργασίας!!!!

Οι αμοιβές μας συμφωνούνται με υπογραφή συμβολαίου μεταξύ του εργοδότη και της εταιρίας μας.

Blog

Αφήστε μια απάντηση