Καλοκαιρινή Εργασία & Μαθητικά Προγράμματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Μαθητεία στον τουριστικό τομέα

Εάν είστε φοιτητής ή απόφοιτος στον κλάδο των τουριστικών ή της φιλοξενίας, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα μαθητικό πρόγραμμα όπως και εξαρτημένη εργασία διάρκειας από 4 έως και 9 μηνών σε ξενοδοχεία της Ελλάδας ή της Κύπρου.

Για τη θερινή σαιζόν χρειαζόμαστε

ρεσεψιονίστ / υπαλλήλους κρατήσεων
διευθυντικά στελέχη
hostesses (οικοδεσπότες)
ανιματέρ
καμαριέρες / καθαρίστριες
μάγειρες/chef / βοηθούς μαγείρων
βοηθούς κουζίνας
οδηγούς
ναυαγοσώστες / καθοδηγητές για αερόβια γυμναστική
βοηθούς barman κ chef barman
σερβιτόρους κ σερβιτόρες
βοηθούς για την πισίνα
αχθοφόρους
προσωπικό για spa/ μασέρ / μασέζ / κομμωτές
κηπουρούς
υπεύθυνα άτομα για φύλαξη παιδιών
Υπάρχουν περισσότερες από 2000 θέσεις εργασίας ανοιχτές όπως επίσης και μαθητείας που περιμένουν εσάς για τη σαιζόν 2013.

Είστε έτοιμοι για να απελευθερώσετε τον ενθουσιασμό, τη χαρά & τη διασκέδαση που κρύβετε μέσα σας για ένα από τα πιο ζεστά μεσογειακά καλοκαίρια σε κάποια από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Ελλάδας & της Κύπρου?

Υπάρχουν περισσότερες από 2000 διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε ελληνικά ή κυπριακά ξενοδοχεία που περιμένουν εσάς! Συμπληρώστε την αίτηση τώρα! Αυτή τη χρονιά διαχωρίσαμε το πρόγραμμα σε δυο μέρη σε πρόγραμμα μαθητείας & εξαρτημένης εργασίας.

Στο πρόγραμμα μαθητείας, το οποίο αναφέρεται σε μαθητές ή αποφοίτους ηλικίας από 18 έως και 30 ετών από

ξενοδοχειακές σχολές & κολλέγια
οικονομικές πανεπιστήμια
γυμναστικές ακαδημίες & κολλέγια
Οι μαθητές μπορούν να κάνουν την καθιερωμένη τους πρακτική σε ελληνικά και κυπριακά ξενοδοχεία φέτος. Σε αυτό το πρόγραμμα δεχόμαστε μαθητές από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες όπως είναι Ελλάδα, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία κ.α. όπως & από τις νέες υπό ένταξη χώρες Ρουμανία , Βουλγαρία.

Προϋποθέσεις

καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
σε περίπτωση που ο αιτών δεν είναι ¨Έλληνας πολίτης θα ήταν μεγάλο προσόν οι βασικές γνώσεις στα ελληνικά (αν και δεν είναι απαραίτητο)
η γνώση δεύτερης γλώσσας όπως γερμανικά, σκανδιναβικά, ιταλικά, ρώσικα κ.α. θεωρούνται προσόν!!!
προϋπηρεσία σε εστιατόρια / ξενοδοχεία είναι επιθυμητή
Όσον αφορά για την φροντίδα παιδιών όταν κάνει κάποιος αίτηση, η διαδικασία αλλάζει αφού αυτές οι θέσεις είναι το λιγότερο για ετήσιο συμβόλαιο (παρακαλώ όπως κοιτάξετε στην κεντρική σελίδα Αupair)

Διαδικασία αιτήσεως/ βιογραφικού για τους υποψηφίους

Στείλτε μας e mail & ζητήστε μας το πακέτο πληροφοριών για ένα από τα δυο προγράμματα που διαθέτουμε μαζί με την φόρμα/ βιογραφικό της εταιρίας μας . Θα θέλαμε να τονίσουμε πως δεν δεχόμαστε βιογραφικά μέσω fax ή ταχυδρομείου.

Ο κάθε υποψήφιος που θέλει να λάβει μέρος στο πρόγραμμα ως επαγγελματίας θα πρέπει να μας προσκομίσει τουλάχιστον δυο συστατικές επιστολές. Στην περίπτωση των μαθητών δεν είναι αναγκαίο.

Όσο πιο σύντομα λάβουμε τη φόρμα/ βιογραφικό που σας έχουμε αποστείλει μαζί με δυο φωτογραφίες σας (μια ολόσωμη κ μια διαβατηρίου) τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να επιλεχτείτε από έναν εργοδότη.

Το βιογραφικό σας απευθείας καταχωρείται στη βάση δεδομένων μας, που σε αυτήν έχουν πρόσβαση όλες οι Ελληνικές επιχειρήσεις. ¨Έτσι σας ενημερώνουμε για τη ζήτηση που έχει το βιογραφικό σας.

Όλοι οι υποψήφιοι περνάνε τηλεφωνική συνέντευξη μέσω της οποίας διαπιστώνεται το επίπεδο των ξένων γλωσσών όπως επίσης και ή άνεση που έχουν οι αιτούντες στη επικοινωνία. (οπότε συμπληρώστε το με κάθε ειλικρίνεια), Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμπληρωθούν όλα τα στοιχεία που ζητούνται στην αίτηση ανεξαιρέτως, αλλιώς η αίτηση απορρίπτεται.

Συνεπώς όταν στείλετε την αίτηση βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά συμπληρωμένη.

Στην περίπτωση που η αίτηση σας γίνει αποδεκτή από κάποιο εργοδότη, το βιογραφικό σας αυτομάτως παύει να εμφανίζεται στη βάση δεδομένων. ¨Έχουμε λοιπόν την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε απευθείας όπως και να σας παρέχουμε λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθέτησης σας (μισθός, ρεπό, ώρες εργασίας στέγη, σίτιση κ.α. ).

Θέσεις & τοποθεσίες

Κάθε σαιζόν υπογράφουμε συμβόλαια με 4* & 5* ξενοδοχεία & υδάτινα πάρκα σε όλα τα ελληνικά νησιά, Κρήτη, Κω, Ρόδο, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Χαλκιδική κ.α. όπως και στη Κύπρο. Επίσης, έχουμε θέσεις εργασίας και σε μικρότερης κατηγορίας ξενοδοχεία.

Διάρκεια προγράμματος

Η μέση διάρκεια του προγράμματος είναι από 4 έως 9 μήνες (εξαρτάται πάντοτε από τη σαιζόν, καιρικές συνθήκες , πρόγραμμα ξενοδοχείου κ.α. ). Οι θέσεις στα ξενοδοχεία ανοίγουν τον Απρίλιο και διαρκούν μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις μπορεί να είναι κ μέχρι τέλη Νοεμβρίου.

Ως εξαίρεση πάντοτε είναι οι Αupair/ Νταντάδες, που όπως προαναφέραμε το συμβόλαιο τους είναι ετήσιο.

Μισθοί

Η μαθητεία βάσει ελληνικού νόμου μισθώνεται με 350 – 450 € μηνιαίως. Η εξαρτημένη εργασία βάσει ελληνικού νόμου μισθώνεται με 600 € + μηνιαίως.(σε αυτήν την περίπτωση, η μισθοδοσία διαμορφώνεται ανάλογα με προσόντα & προϋπηρεσία). Υπάρχουν πάντοτε και τα extra, tips.

Σας τονίζουμε ότι σίτιση & στέγαση παρέχεται πάντα δωρεάν. Εργατικές ώρες και ρεπό Οι ώρες εργασίας όσον αφορά τη μαθητεία είναι το βασικό 8ωρο. 5 εργάσιμες ημέρες και 2 ρεπό εβδομαδιαίως. Στην εξαρτημένη εργασία το ωράριο εργασίας κυμαίνεται από 8 ώρες έως και 10 ώρες, με τη νόμιμη αποζημίωση (υπερωρίες).

Σίτιση & στέγαση

Οι περισσότεροι εργοδότες παρέχουν 2 -3 ή και περισσότερα γεύματα. ¨Όσον αφορά τη στέγαση διατίθενται κλίνες 2 μέχρι 4 ατόμων. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται πριν την άφιξη των υποψηφίων στο χώρο εργασίας. Ταξιδιωτικά έξοδα Μόνο για τους μαθητές κάθε είδους εισιτήρια (αεροπορικά, πλοίου κ.α.) τα αναλαμβάνει ο εργοδότης.

¨Όσον αφορά τα μεταφορικά έξοδα τα αναλαμβάνει ο υποψήφιος και στις 2 κατηγορίες. Βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις μετά τη λήξη του συμβολαίου ο εργοδότης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής ως bonus στον εργαζόμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες / απορίες που τυχόν έχετε επικοινωνήστε μαζί μας.

Blog

Αφήστε μια απάντηση