Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κάνω αίτηση;

Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο πεδίο «υποβολή βιογραφικού» ή να μας στείλετε το ήδη υπάρχον βιογραφικό σας σε ένα από τα παρακάτω email: info@inglobe.gr.

Πόσο καιρό παίρνει για τους σύμβουλους της InGlobe να απαντήσουν στο αίτημά μου και να εξετάσουν το βιογραφικό μου;

Συνήθως θα μας πάρει από 3-4 εργάσιμες ημέρες έως μια εβδομάδα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με κάποια προσφορά εργασίας, εφόσον φυσικά υπάρχει ανοικτή θέση και πληρείται τις προϋποθέσεις. Μερικές φορές, οι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν περισσότερες πληροφορίες.

Τι πρέπει να προσέξω κατά τη δημιουργία και αποστολή βιογραφικού μου;

Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα πεδία . Αν είναι δυνατόν θα ήταν καλό να μας στείλετε 2 συστατικές επιστολές από προηγούμενους εργοδότες σας, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας περιλαμβάνει δύο φωτογραφίες (φωτογραφία προσώπου και ολόσωμη).

Παρακαλώ να προσέξετε το συνολικό μέγεθος του email να μην υπερβαίνει το 1MB.

Επίσης σε κάποιες ειδικότητες όπως π.χ. ναυαγοσώστες, θα σας ζητηθεί να αποστείλετε και κάποια επιπλέον έγγραφα, όπως πτυχίο, άδεια κτλ.

Σημείωση: όλα τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να μεταφραστούν και να πιστοποιηθούν από συμβολαιογράφο/δικηγόρο, όπου είναι δυνατόν (όπου τα πρωτότυπα έγγραφα δεν είναι στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά).

Ποιο είναι το κόστος των συμβουλευτικών υπηρεσιών που προβλέπονται από την InGlobe;

Οι υπηρεσίες μας είναι δωρεάν για τους αιτούντες και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε τυπικός με όλες τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων και εγγράφων, προσπαθώντας να αποφύγετε ακυρώσεις τις τελευταίας στιγμής, και αυτό γιατί στοχεύουμε σε μακροχρόνια συνεργασία με τους αιτούντες.

Ποια είναι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις διαθέσιμες κενές θέσεις;

Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων εξαρτούνται από το είδος των θέσεων εργασίας.

Στα προγράμματα εξαρτημένης εργασίας για την θερινή σεζόν η υποβολή βιογραφικών , καλό θα ήταν να γίνετε έως τέλη Απριλίου.

Γενική συμβουλή για τις αποστολές αιτήσεων σε προσφορές ανοιχτών θέσεων είναι να γίνονται από τους υποψηφίους όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Τι αμοιβή θα πρέπει να περιμένω από την πρόσληψη μου;

Έχουμε το καθήκον να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του αιτούντος και να διαπραγματευτούμε την καλύτερη δυνατή αμοιβή. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι μισθοί ορίζονται με βάση το βιογραφικό σας: τις γνώσεις και την εκπαίδευση, την εμπειρία, την κατοχή γλώσσας και των δεξιοτήτων του υποψηφίου αλλά και φυσικά με τις διατάξεις του νόμου που ισχύει την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που κάνετε την αίτηση.

Διαμονή και διατροφή παρέχεται από τον εργοδότη;

Το 90% των τουριστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχείων που συνεργαζόμαστε, παρέχει διαμονή και διατροφή.

Το κατάλυμα το οποίο παρέχουν οι εργοδότες συνήθως στεγάζει 2-3 άτομα.

Η κάλυψη της διατροφής συνήθως περιλαμβάνει 2-3 γεύματα ημερησίως.

Ποιος καλύπτει τα μεταφορικά μου;

Τα έξοδα ταξιδίου από και προς το ξενοδοχείο – επιχείρηση επιβαρύνουν αποκλειστικά τον εργαζόμενο.

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και κατόπιν συνεννόησης εργαζόμενου και εργοδότη μπορεί να ακολουθηθεί διαφορετική τακτική.

Blog

Αφήστε μια απάντηση