Υποψήφιοι

Η διαδικασία ευρέσεως εργασίας- στελέχωσης.

Η InGlobe έχει ως στόχο να καταστήσει τη διαδικασία ευρέσεως εργασίας όσο το δυνατόν ομαλότερη από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μαζί μας έως την ημέρα που θα αναλάβετε μια νέα θέση.

Εξασφαλίζουμε πλήρη αξιοπιστία σε ό, τι αφορά τις επιθυμίες, τις απαιτήσεις σας, τα προσωπικά σας δεδομένα , καθώς επίσης παρέχουμε μια λεπτομερή και αντικειμενική περιγραφή ως προς την παροχή των ανοικτών θέσεων εργασίας για κάθε υποψήφιο που θα έρθει σε επαφή με την InGlobe.

Προσφέρουμε θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς της αγοράς και κυρίως της τουριστικής βιομηχανίας για μόνιμη ή εποχική απασχόληση από προγράμματα εκμάθησης και εκπαίδευσης μέχρι εξειδικευμένο προσωπικό για τις εταιρείες και επιχειρήσεις που αναζητούν να προσλάβουν επαγγελματίες.

Η διαδικασία στελέχωσης συνήθως περιλαμβάνει:

• Μια πρώτη επαφή με το προφίλ της εταιρείας μας και τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ιστοσελίδα καθώς και τηλεφωνική ή προσωπική συνάντηση και συνεντεύξεις με τους υποψηφίους από την Ελλάδα.

• Παραλαβή του βιογραφικού σας (παρέχοντάς σας ένα έντυπο αίτησης InGlobe εάν δεν διαθέτεται κάποιο έτοιμο,) και έλεγχος του από εμάς εάν συμφωνεί με τις ζητούμενες θέσεις μας.

• Παρουσιάση του προφίλ και του χαρτοφύλακα σας σε πιθανούς εργοδότες με βάση τις ανοικτές θέσεις εργασίας και τις απαιτήσεις μας και με βάση το πρόγραμμα για το οποίο κάνετε αίτηση (προγράμματα Εκπαίδευσης & Μάθησης, Εποχιακά & Εξαρτημένης εργασίας κτλ.)

• Οργάνωση συνεντεύξεων (και μέσω τηλεδιάσκεψης) με πελάτες και παροχή όλων των απαραίτητων λεπτομερειών για την επιχείρηση / εταιρεία που θα προσληφθείτε.

• Συνεχείς επικοινωνία μέσω email / skype / προσωπική επαφή και ενημέρωσή σας σχετικά με τα αποτελέσματα κάθε συνέντευξης.

• Εργαζόμαστε για το καλύτερο πακέτο αποδοχών για εσάς καθώς και ενημέρωνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα έγγραφα και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την νόμιμη πρόσληψη σας στην Ελλάδα (με βάση το πρόγραμμα που θα επιλέξετε να συμμετάσχετε).

Εξυπηρέτηση που βασίζεται στην πολιτική και τις αρχές των δωρεάν υπηρεσιών για τους υποψηφίους.

Ο κύριος στόχος μας είναι η μείωση της ανεργίας στην τοπική και ευρωπαϊκή αγορά, η καταπολέμηση των διακρίσεων, η μείωση του χρόνου και του κόστους για τους εργοδότες και τους εργαζομένους στην αναζήτηση εργασίας τους, καθώς και να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση με ελάχιστο κόστος.

Ως εκ τούτου, οι υπηρεσίες μας βασίζονται σε νόμιμες διαδικασίες και είναι δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο που χρειάζεται βοήθεια στην αναζήτηση εργασίας, συμβουλευτική πάνω στην εργασία και μια μακροπρόθεσμη επαφή με την InGlobe!

Γιατί να εμπιστευτεί ένας υποψήφιος το γραφείο συμβούλων εργασίας και τις υπηρεσίες στελέχωσης της InGlobe?

Απλά επειδή η InGlobe :

• Είναι στην αγορά εργασίας για περισσότερα από 10 χρόνια και έχει την κατάλληλη ομάδα ανθρώπων για να εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντά σας

• Θα σας δώσει γρήγορες και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τις κενές θέσεις και θα σας βοηθήσει να βρείτε τη δουλειά που ταιριάζει καλύτερα στις δεξιότητες και τις γνώσεις σας.

• Θα σας συμβουλέψει για οποιοδήποτε θέμα που μπορεί να προκύψει, καθώς και θα σας βοηθήσει με το βιογραφικό σας.

• Θα σας βοηθήσει στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού πακέτο αποδοχών και την οργάνωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών στελέχωσης με χαμηλό κόστος χρόνου.

• Θα συνδυάσει τον σωστό υποψήφιο με τη σωστή θέση εργασίας και θα γίνει η διαδικασία πιο αποτελεσματική και για τα δύο μέρη!

Εμπιστευτικότητα και προσέγγιση με κέντρο τον εργαζόμενο.

Η εμπιστευτικότητα και η προσέγγιση με κέντρο τον εργαζόμενο είναι οι πρωταρχικοί στόχοι μας. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από τους υποψηφίους είναι εμπιστευτικές και μόνο με τη συγκατάθεση του υποψηφίου μπορούν στη συνέχεια να παρουσιάζονται σε πιθανούς εργοδότες και επιχειρήσεις. Η προσέγγισή μας σε κάθε βιογραφικό σημείωμα γίνετε με βάση τις ατομικές ικανότητες, ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις.

Blog

Αφήστε μια απάντηση